Ärenden & Chattfunktionen

I detta avsnitt beskrivs:

  • Hur man kan skapa ett ärende
  • Vad händer med ärendet sen?
    • Uppföljning och kommunikation
    • Godkänn åtgärdat ärende
  • Hur man använder chattfunktionen


Skapa Ärende

Det finns ett sätt att registrera ett ärende hos Kundtjänst & Support:

  1. Kundportal

Vi rekommenderar att du som kund i första hand registrerar ärenden via kundportalen eftersom möjligheten för oss på Kundtjänst & Support att få rätt och komplett information då är störst.

1. Logga in på Kundportalen


Logga in med ditt användarnamn och lösenord. Har du glömt lösenordet får du klicka på "Lost password-funktionen" så skickas ett mail till dig med instruktioner.

2. Välj Ärende

Välj vilket typ av ärende du vill registrera genom att klicka på önskad ärendetyp:


Tänk på att de typer av ärenden som inte klassas som tekniskt fel på systemet tar vi betalt för. Extend Commerce förbehåller sig rätten att ändra ärendetyp om det visar sig att den ursprungliga ärendetypen inte stämmer.


3. Fyll i formulär

För vald ärendetyp, fyll i formuläret och dess olika fält. Vi uppmuntrar er att fylla i alla fält så utförligt som möjligt för att underlätta hanteringen av ert ärende så vi kan hjälpa er så fort som möjligt.


4. Spara

När du är klar och har fyllt i samtliga fält utförligt, klicka på 'Skicka' knappen. Ditt ärende är nu registrerat hos Kundstjänst & Support.

Vad händer med ärendet sen?

Uppföljning

Du kan se och följa alla dina registrerade ärenden i Kundportalen genom att klicka på 'Ärenden' högst upp i högra hörnet i kundportalen. Här ser du dina aktiva ärenden och vilken status dessa har, samt dina tidigare ärenden som blivit avslutade.


Kommunicera kring ärendet

Väl inne på ett ärende så kan du sedan kommunicera kring ditt ärende genom att lämna kommentarer via kommentarsfältet.


Man kan kommentera ett ärende genom att direkt svara på de mailutskick från Kundstjänst & Support som behandlar ditt ärende.

Chattfunktionen

Chattfunktion.PNG

Om det skulle dyka upp frågor väl inne i Kundportalen kan du alltid använda dig av vår chattfunktion nere i högra hörnet. Där kan du ställa frågor som är av enklare karaktär, exempelvis frågor gällande hur du skapar ditt ärende, hur du ser dina gamla ärenden, eller hur du skapar en användare i Kundportalen.

Klicka på Chattknappen för att börja chatta.


Fyll i namn och mail.

Klicka på starta chatten.


Skriv ditt meddelande i rutan och klicka på 'Enter' för att skicka meddelandet.

Någon på Kundtjänst & Support kommer att svara på dina frågor.

På denna sida:

Kundportal: